Θαυμάζεις κι εσύ το αγαλματένιο σώμα της Nicole Scherzinger; Μάθε όλα τα μυστικά που έχουν κάνει τη διασημότερη Pussycat Doll, μία από τις πιο ποθητές γυναίκες στον πλανήτη!
Όνομα: Nicole Scherzinger

Διάσημη γιατί…: Είναι η lead singer των Pussycat Dolls, κέρδισε το αμερικανικό «Dancing with the Stars» το 2010 και συμμετείχε στην επιτροπή του «X factor».

Ηλικία: 32 ετών

Σωματότυπος: Αδύνατη αλλά με εντυπωσιακές καμπύλες.

Ιστορία σώματος: Η Nicole ήταν χορεύτρια, οπότε όπως καταλαβαίνετε, έχει πολύ καλές σωματικές «βάσεις». Το σώμα της είναι σφιχτό και δουλεμένο. Παρόλα αυτά, η ίδια δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως έκλαιγε στην πρώτη της φωτογράφηση, καθώς δεν είχε συνηθίσει καθόλου να εκθέτει έτσι το σώμα της. Το 2003 γίνεται η βασική τραγουδίστρια των Pussycat Dolls και μετά ακολουθεί πολύς χορός και τραγούδι!

Fitness/Δίαιτα: Η ίδια δηλώνει ότι λατρεύει το junk food. Βέβαια, ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής στο οποίο δεν ξεφεύγει σχεδόν ποτέ και το μόνο που επιτρέπει στον εαυτό της είναι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί που και που. Μερικές από τις τροφές που προτιμά είναι το ψάρι, οι γλυκοπατάτες, το ρύζι και τα προϊόντα ολικής άλεσης γενικότερα. Επίσης, δεν ξεχνά ποτέ γεύμα και τρώει 4 με 5 γεύματα την ημέρα. Ο σύμμαχός της σε όλο αυτό το… σχέδιο; Το νερό!
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμά της στο γυμναστήριο είναι κάπως έτσι:

+ Δευτέρα: 1 ώρα διάδρομο
+ Τρίτη: 1 ώρα γυμναστικής
+ Τετάρτη: 1 ώρα διάδρομο και 1 ώρα ποδήλατο
+ Πέμπτη: 90 λεπτά χορός ή kick boxing
+ Παρασκευή: 45 λεπτά τρέξιμο
+ Σάββατο: Ρεπό!
+ Κυριακή: 90 λεπτά χορός ή kick boxing

Πηγή: www.miss.gr