Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Η ηθοποιός που φέτος έχει «μαγέψει» κοινό και κριτές με τις χορευτικές επιδόσεις στο «Dancing with the stars» μιλάει για το ατύχημα του γιου της που την άλλαξε, το Dancing αλλά και για το αν θα προχωρούσε σε ένα δεύτερο γάμο.

«Από το καλοκαίρι και μετά έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα, εξαιτίας του ατυχήματος του γιου μου. Κόντεψε να σκοτωθεί. Έπεσε από το μπαλκόνι. Ήταν σοκαριστικό. Με ταρακούνησε πάρα πολύ. Κατάλαβα πως μέσα σε δευτερόλεπτα μπορούν να ανατραπούν όλες οι ισορροπίες. Έγινα πιο δυνατή. Δεν πίστευα ότι μπορώ να έχω τόση ψυχραιμία, να αποβάλλω κάθε δείγμα πανικού και να σταθώ στο παιδί μου έτσι όπως έπρεπε» εξομολογείται η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Όσο για το «Dancing with the stars» και για το αν το παρακολουθούν οι γιοι της: «Τα παιδιά το βλέπουν σαν ποδόσφαιρο. Κοιτούν ποιος θα βγει πρώτος, μετρούν τους βαθμούς, σαν να είναι οι βαθμοί του πρωταθλήματος».
 
Όπως εξηγεί πήρε την απόφαση να συμμετάσχει γιατί θεώρησε ότι είναι ένα αξιοπρεπές ψυχαγωγικό πρόγραμμα σε μία τηλεόραση, η οποία είναι σχεδόν άδεια από προγράμματα.

«Είμαι σε μία καλή φάση της ζωής μου για να κάνω κάτι που έχει πλάκα.Το οικονομικό θα το σκεφτόμουν ίσως σε μία άλλη περίοδο. Στην περίπτωσή μας, η εκπομπή γίνεται με πολύ χαμηλό budget. Ήταν το τελευταίο πράγμα που σκέφτηκα για να πω το ”ναι”. Δέχτηκα, επειδή εκτός από πλάκα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα»

Όσο για το γάμο ξεκαθαρίζει ότι είναι ένα κομμάτι που δεν την απασχολεί ιδιαίτερα αλλά δεν θα έκανε ποτέ ένα γάμο χωρίς την συγκατάθεση των γιων της.

« Δεν με απασχολεί να ξαναπαντρευτώ. Δεν έχω αυτή την ανάγκη. Αν ήμουν με έναν άνθρωπο και υπήρχε η θέληση για γάμο, θα το σκεφτόμουν. Γιατί όχι;».

Και συνεχίζει: «Αν κάποιος δεν περνούσε από την έγκριση των γιων, δεν θα μπορούσε να μείνει πλάι μου. Δεν είμαι μονάδα. Είμαι τριάδα!».