Ένας ελληνοτουρκικός έρωτας που γρήγορα τελείωσε. Ένας γάμος που άφησε πίσω του μίσος! Ο λόγος για τον Γιώργο Σεϊταρίδη και το μοντέλο από την Τουρκία, Τουχτσέ, οι οποίοι χώρισαν πριν από ένα χρόνο και τώρα η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ζητάει το ποσό του  1.000.000 ευρώ.

Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα η εκπομπής της Ελεονώρας Μέλετη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κόντρα ανάμεσα τους ξεκίνησε όταν το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, ο Γιώργος Σεϊταρίδης απείλησε τότε την Τουχτσε με ένα ροζ βίντεο. Εκείνη αναγκάστηκε να του δώσει το ποσό των 200.000 ευρώ.
Τώρα όμως ήρθε η σειρά του μοντέλου να ζητήσει από τον πρώην σύζυγο της ένα αστρονομικό ποσό και ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία στον Πειραιά, προκειμένου να υπογράψει το διαζύγιο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα παρασκήνια της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο». Ερωτεύτηκαν και σύντομα αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε παρά ελάχιστους μήνες. Ο λόγος του χωρισμούς τους, σύμφωνα με άτομα του συγγενικού τους περιβάλλοντος, ήταν κυρίως οι επαγγελματικές φιλοδοξίες της Τουχτσε που ήταν αντίθετες στα όνειρα του Γιώργου Σεϊταρίδη για οικογένεια και παιδιά.