Μάλλον περνάει πολύ καλά στην Γαλλία. Ο λόγος για την Πίπα Μίντλετον που εθεάθη όχι με έναν, ούτε με δυο, αλλά με τρεις διαφορετικούς Γάλλους, όλοι τους, από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του Παρισιού.

Η αδερφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ βρίσκεται στην πόλη του φωτός το τελευταίο διάστημα και δεν χάνει τον καιρό της. Την Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ, οι φωτογράφοι την «τσάκωσαν» χεράκι χεράκι με τον 28χρονο Αντουάν Ντε Ταβερνόστ (Antoine de Tavernost), έναν από τους πλουσιότερους άνδρες της Γαλλίας, γιο του ιδιοκτήτη του καλωδιακού καναλιού M6, και προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορντό.

Το Μεγάλο Σάββατο ήταν η σειρά του Μερσί Ντε Σουλτρέ (Marcy de Soultrait) αδερφό του Άρθουρ Ντε Σουλτρέ (Arthur de Soultrait) ενός εκ των μεγαλύτερων επιχειρηματιών της Γαλλίας, με τη δική του μάρκα ρούχων, η οποία είχε κέρδη 10 εκατομμυρίων λιρών μόνο για το 2010, και την οποία «φορά» τόσο ο Πρόεδρος της Γαλλίας, όσο και η Κριστίν Λαγκάρντ.

Ο Άρθουρ, αδερφός του Μερσί που σας αναφέραμε, γνώρισε την Πίπα σε ένα τουρνουά τένις και την κάλεσε σε ένα πάρτι που διοργάνωσε, στο οποίο έφτασε χεράκι χεράκι με τον Αντουάν…

Τώρα αν μπερδευτήκατε δεν είναι δικό μας το λάθος μάλλον η Πίπα είναι πολύ… ζωηρή.

Όλα τα θέματα για το lifestyle και τη showbiz στο radar.gr