Η αστυνομία του Λονδίνου ερευνά την υπόθεση απόπειρας εκβιασμού της κόρης του αφεντικού της Formula 1, Tamara Ecclestone.

Ο υποτιθέμενος εκβιαστής απείλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες της σχέσης που είχε η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος με έναν αγνώστων στοιχείων άντρα εκτός κι αν… κατέβαλλε ένα «σεβαστό ποσό», το οποίο σύμφωνα με πηγές θα αποτελούνταν από έξι μηδενικά!

Η 27χρονη κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία για το περίεργο τηλεφώνημα που δέχτηκε τη Δευτέρα. «Η Tamara έχει υποστεί σοκ από όλα αυτά. Δε μπορούσε να το διαχειριστεί μόνη της όλο αυτό και αποφάσισε να πάει στην αστυνομία» είπε πηγή του περιβάλλοντός της.

Η περιουσία της κόρης του 82χρονου Bernie Ecclestone εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 2,5 δισεκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Πρόσφατα ο πατέρας της τής αγόρασε ένα σπίτι αξίας 45 εκατ. λιρών Αγγλίας σε μία από τις πιο ακριβές γειτονιές της βρετανικής πρωτεύουσας, στο Kensington.

Οι εργασίες ανακαίνισης που θα κάνει η νεαρή κληρονόμος θα κοστίσουν άλλα 18 εκατ. λίρες Αγγλίας… Δεν είναι και λίγα τα…55 δωμάτια της έπαυλης!

Λέγεται ότι στο υπόγειο του σπιτιού θα χτίσει ένα νυχτερινό κέντρο! Θα έχει ακόμη μια αίθουσα bowling, ένα ινστιτούτο αισθητικής και ένα χώρο spa για κατοικίδια για τα πέντε ζωάκια της!