Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπασκόνια το βράδυ της Πέμπτης 19 Μαρτίου είχε ένταση, ρυθμό και τελικό σκορ 90-80, όμως το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε για λίγο και στις πρώτες σειρές των κερκίδων.
Εκεί, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης παρακολούθησαν μαζί την εξέλιξη του αγώνα, σε μια από τις σπάνιες φορές που ο φακός τους καταγράφει σε τόσο χαλαρές στιγμές.

Η ηθοποιός ζούσε κάθε φάση του παιχνιδιού με ένταση, χωρίς να προσπαθεί να κρύψει τον ενθουσιασμό ή την αγωνία της. Δίπλα της, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, φορώντας κόκκινα, διατήρησε ένα πιο ήρεμο προφίλ, παραμένοντας προσηλωμένος στο ματς αλλά και στη σύντροφό του.
Η επιλογή της «εξωστρέφειας»
Αν και το ζευγάρι αποφεύγει τις τυμπανοκρουσίες γύρω από τη σχέση τους, η κοινή τους παρουσία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δείχνει πως πλέον δεν αισθάνονται την ανάγκη να κρύβονται.

Η ίδια η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξήγησε πρόσφατα αυτή τη μεταστροφή στην κάμερα του «Happy Day», δίνοντας το στίγμα της περιόδου που διανύει:
«Είμαι σε μια πολύ καλή φάση. Για αυτό υπάρχει και αυτή η ελάχιστη, λίγο περισσότερη εξωστρέφεια. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου αρέσει πολύ να το αναλύω, να το συζητώ. Δόξα τω Θεό είναι όλα καλά».