Η Άντζελα Ευριπίδη απόλαυσε την επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου.

Το μοντέλο των 90’s δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από τότε που στέφθηκε «Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς» στα καλλιστεία του 1998. Μάλιστα, τότε η Άντζελα Ευριπίδη δεν είχε απαντήσει στην ερώτηση της επιτροπής και του Ανδρέα Φουστάνου, γιατί όπως εξήγησε η ίδια αργότερα έπαθε «σεντόνι». Το 2021 είχε δηλώσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για αυτό το περιστατικο: «Όταν είσαι 19 χρόνων οποιαδήποτε έκθεση δεν μπορείς να την διαχειριστείς. Το μπλακ άουτ στην ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου μου στοίχισε το στέμμα. Είχα μάθει ότι ο Ανδρέας Φουστάνος δεν με συμπαθούσε και μου έβαζε τον χαμηλότερο βαθμό».

Η Άντζελα Ευριπίδη θυμίζουμε ότι ξεκίνησε τη καριέρα της στο μόντελινγκ το 1996 και στέφθηκε «Μις Πελοπόννησος». Tο τηλεοπτικό ντεμπούτο της το έκανε στο πλευρό του Γιώργου Μαρίνου ως «τσαούσα» στο Ciao ANT1. 

Σήμερα, στα 45 της είναι ίδια με την εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες, ενώ διατηρεί και τις αναλογίες της σε άψογη κατάσταση.

Η Άντζελα Ευριπίδη φωτογραφήθηκε πρόσφατα με την «Σταρ Ελλάς» και «Αναπληρωματική Μις Υφήλιος» του 2001, Εβελίνα Παπαντωνίου, στην Πρεσβεία της Γαλλίας, όπου πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου.

Εβελίνα Παπαντωνίου και Άντζελα Ευρυπίδη