Δωρεάν Σεμινάριο για τους σπουδαστές του τμήματος Γραφιστικής, με θέμα «Ετικέτες & Συσκευασίες», διοργανώνει ο βραβευμένος Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, με την “υπογραφή” του Ελληνικού Συνδέσμου Ετικετοποιών (ΕΣ.Σ.ΕΤ.)!

Εισηγήτρια στο σεμινάριο -το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 11.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας (Πατησίων 31)-  θα είναι η καλλιτέχνης και μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, κα. Ειρήνη Ματσούκη.

Για ολοκληρωμένες σπουδές Γραφιστικής με μέλλον, μία είναι η… ΑΛΦΑ επιλογή! Έχοντας υποστηρίξει τον κορυφαίο θεσμό των βραβείων ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης) και επιλέγοντας κορυφαίους καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της Γραφιστικής, της Διαφήμισης & της Επικοινωνίας, με ευρωπαϊκές διακρίσεις και… «βραβεία Μπότση» στο βιογραφικό τους, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη «υπογράφει» την επαγγελματική σου επιτυχία ως Graphic Designer!

Σπούδασε στο επάγγελμα που σου ταιριάζει και γίνε αυτό που ονειρεύεσαι, επιλέγοντας μία από τις ειδικότητες του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ:

Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ ραντεβού με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο

Εκπαίδευσης και εξασφάλισε ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ για εγγραφές στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • iekalfa.gr