Η συνέχιση των σπουδών μετά την απόκτηση του πτυχίου αποτελεί αναμφισβήτητα ένα σηµαντικό βήµα για την επαγγελµατική σας σταδιοδροµία, γι’ αυτό πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή κατεύθυνσης που επιθυµείτε να ακολουθήσετε.

Ερωτήματα όπως ποιο μεταπτυχιακό μού ταιριάζει, με ποια κριτήρια θα κάνω την επιλογή του, τι δικαιολογητικά χρειάζεται να ετοιμάσω, ποια μεταπτυχιακά προσφέρουν οι σχολές στην Ελλάδα, υπάρχουν «έξυπνες» επιλογές και ποιες είναι αυτές καθώς και πολλά άλλα φιλοδοξεί να απαντήσει ο oδηγός του newsbeast.gr στα Μεταπτυχιακά.

Ο Οδηγός θα εμπλουτίζεται συνεχώς γιαυτό μείνετε συντονισμένοι. Αν έχετε κάποια απορία η χρειάζεστε διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας απαντήσουμε. Διαβάστε μεταξύ άλλων και τη χρυσή λίστα του Forbes για τα καλύτερα και τα χειρότερα μεταπτυχιακά.

Γενικά για τα Μεταπτυχιακά – Συμβουλές

Διαβάστε για τα κριτήρια, τον προτεινόμενο χρόνο εκπόνησής ενός μεταπτυχιακού, συμβουλές, ερωτήματα που πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας καθώς και πού να αποτανθείτε και ποια δικαιολογητικά χρειάζεται να συγκεντρώσετε στο:

Τα κριτήρια και τα αντικριτήρια των Μεταπτυχιακών
Τα 114 μεταπτυχιακά των Ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ με καταληκτική ημερομηνία από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο

Τα έξυπνα μεταπτυχιακά

Ειδική Αγωγή: Μεταπτυχιακά που ανοίγουν πόρτες
Μεταπτυχιακό στην Ιατρική φυσική
Ηλεκτρονική Φυσική – Ραδιοηλεκτρολογία: Νέοι εργασιακοί διέξοδοι για τους φυσικούς
Τεχνογλωσσία: Ένα πρωτοποριακό μεταπτυχιακό για τους Φιλολόγους

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.