Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ

Οι διαδηλωτές ζήτησαν διαγραφή προστίμων σε ανέργους


ΕΛΛΑΔΑ
16:51
13/02/2015
Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ
1
loading

Παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το «Δίκτυο Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Θεσσαλονίκης», με αίτημα τη διαγραφή προστίμων για μη καταβολή κομίστρου, τα οποία επιβλήθηκαν σε ανέργους.

Εκπρόσωποι του δικτύου συζήτησαν με το γενικό διευθυντή του ΟΑΣΘ και διευθέτησαν τη διαγραφή δεκαπέντε προστίμων, που είχαν επιβληθεί σε ανέργους. Χαιρέτησαν, επίσης, την πρωτοβουλία της διοίκησης του ΟΑΣΘ να διερευνήσει τη δυνατότητα, με την αξιοποίηση σχετικού κονδυλίου, για δωρεάν μετακίνηση ανέργων με κάρτα ανεργίας και αναμένεται, σε συνεννόηση με τα αρμόδια υπουργεία, ο καθορισμός των κριτηρίων.

Το δίκτυο κλείνει ένα χρόνο κινητοποιήσεων με συγκεντρώσεις έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ, την ίδια ημερομηνία, κάθε μήνα και έχει επιτύχει τη διαγραφή πάνω από εκατόν πενήντα προστίμων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Dimitrios Krystallis

    Αθάνατη Ελλάδα. Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω..................................... Τώρα με τον Σύριζα κανένας δεν θα πληρώνη για οτιδήποτε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει