Η εγχώρια μουσική βιομηχανία και οι λάτρεις της ραπ θρηνούν τον θάνατο του ράπερ Mad Clip ο οποίος σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο Πίτερ Αναστασόπουλος όπως ήταν το πραγματικό του όνομα γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987, ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών και στα 22 πήγε στην Κύπρο όπου και ασχολήθηκε αρχικά την trap.

Το όνομά του προήλθε από τα αρχικά της φράσης «Money and Drugs Can’t Live in Poverty» (Λεφτά και ναρκωτικά, δεν μπορώ να ζήσω στη φτώχεια). Με το ξεχωριστό του στυλ κέρδισε τους νέους και καθιερώθηκε ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους ράπερ της γενιάς του.

Ο ράπερ είχε γνωστός και με το όνομα «Αμερικανός», καθώς στα πρώτα του βήμα έγραφε και τραγουδούσε στα αγγλικά. Οι στίχοι των τραγουδιών του σκληροί που ακουμπούσαν το τρίπτυχο της trap «Ναρκωτικά-Λεφτά-Γυναίκες»

Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Είχε κυκλοφορήσει και 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών.

Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

Ο Mad Clip τον Φεβρουάριο απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης, καθώς είχε γίνει γνωστό πως δεν σταμάτησε σε έλεγχο της τροχαίας, ενώ είχε ακολουθήσει κινηματογραφική καταδίωξη. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν λίγη ώρα αργότερα. Τελικά σε βάρος του δεν σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος.

Παρακάτω μερικές από τις πλέον γνωστές του επιτυχίες.