Καταγγελία επιχειρηματία της Μυκόνου για νύχτα τρόμου: Οπλισμένοι ληστές τον βασάνιζαν μέσα στο σπίτι του

Με όπλο, μαχαίρι και λοστό απείλησαν τον ίδιο και τη σύζυγό του για να τους δώσουν την είσπραξη του εστιατορίου


ΕΛΛΑΔΑ
19:29
07/09/2020
Καταγγελία επιχειρηματία της Μυκόνου για νύχτα τρόμου: Οπλισμένοι ληστές τον βασάνιζαν μέσα στο σπίτι του
1
loading

Νύχτα τρόμου καταγγέλλει ότι έζησε ένας επιχειρηματίας της Μυκόνου, όταν οπλισμένοι ληστές τον βασάνιζαν μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το MEGA ο επιχειρηματίας με εστιατόριο στη Μύκονο κατήγγειλε στην αστυνομία ότι στη 01:00 τα ξημερώματα τέσσερα άτομα μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

Οι δράστες φέρεται να είχαν πιστόλι, λοστό και μαχαίρι και μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του επιχειρηματία, και με τη βία κατέβασαν εκείνο και τη σύζυγό του στο σαλόνι.

Εκεί οι ληστές -σύμφωνα με το Mega- χτύπησαν το ζευγάρι, προκειμένου να τους αποκαλύψουν που έχουν τα χρήματα από τις εισπράξεις του μαγαζιού.

Το ζευγάρι έπειτα από τα χτυπήματα που δέχθηκε έδωσε στους ληστές την είσπραξη από το εστιατόριο (12.000 ευρώ), ωστόσο όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού οι ληστές δεν ικανοποιήθηκαν και ζητούσαν κι΄άλλα χρήματα. Έτσι, οι δράστες πήραν και τη βέρα που φορούσε η σύζυγός του.

Όπως αναφέρει το MEGA στον πάνω όροφο του σπιτιού έμενε η κόρη του ζευγαριού η οποία άκουσε τις φωνές και λέγοντας πως θα φωνάξει την αστυνομία οι ληστές έφυγαν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Γ.Στας

    Πάρτε κάρτες. Πληρώστε με κάρτες ,τα θέλετε μαύρα ,γιαυτο έχουμε μαύρα χάλια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει