Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη αναμένουμε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα μετά το μεσημέρι και κυρίως τις βραδινές ώρες, ενώ στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 3 έως 14 στη βόρεια Ελλάδα, 9 έως 17 και τοπικά έως και 19 στη δυτική και νότια Ελλάδα, 4 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 7 έως και 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά έως 8 και τοπικά και 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση από το απόγευμα. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί 6 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά με ένταση από 7 έως 8 και τοπικά τις πρωινές ώρες έως και 9 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.