Ο δήμος Θεσσαλονίκης κατήγγειλε τη σύμβαση έξι εργαζομένων

Απείχαν αδικαιολόγητα από τα καθήκοντά τους για μακρύ χρονικό διάστημα


ΕΛΛΑΔΑ
3:55
22/03/2013
Ο δήμος Θεσσαλονίκης κατήγγειλε τη σύμβαση έξι εργαζομένων
2
loading

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης κατήγγειλε τη σύμβαση έξι εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στη Διεύθυνση Καθαριότητας, οι οποίοι, σύμφωνα με ανακοίνωση, απείχαν αδικαιολόγητα από τα καθήκοντά τους για μακρύ χρονικό διάστημα.

«Στη σημερινή συγκυρία, κατά την οποία χιλιάδες συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεργίας, η δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει σε κανέναν εργαζόμενο να αμείβεται, χωρίς να παρέχει τις υπηρεσίες για τις οποίες προσελήφθη. Τα δημόσια έσοδα από όπου αμείβονται οι εργαζόμενοι, συλλέγονται με πολύ κόπο από φόρους σκληρά εργαζομένων συμπολιτών μας και για αυτό η διαχείρισή τους πρέπει να είναι χρηστή”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσπαθεί επίσης να προστατεύσει και την εργασία της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του Δήμου, οι οποίοι παρέχουν με συνέπεια τις υπηρεσίες τους στους δημότες αυτής της πόλης», τονίζεται.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΠΟΛΙΤΗΣ

    Μπράβο ρε Γιάννη Μπουτάρη!!! Μπράβο!!! Μπράβο!!! Είναι μια καλή αρχή.

  2. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ !! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ,,,,,,,ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει