Από μικρή ονειρευόταν να γίνει αεροσυνοδός όμως την κέρδισε τελικά το μόντελινγκ. Λίγο πριν την ενηλικίωσή της, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών. Έτσι, από τη Γερμανία όπου έμενε, μετακόμισε στην Ελλάδα και λίγο αργότερα πήρε μέρος στα καλλιστεία, όπου κέρδισε το 1995 τον τίτλο της Μις Ελλάς.

Η πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ συνοδεύτηκε από άπειρα εξώφυλλα στα πιο γνωστά περιοδικά της χώρας καθώς και αμέτρητες βόλτες στις πασαρέλες.

Η Εύη Αδάμ, αν και είχε πολλές προτάσεις για να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής, δεν ασχολήθηκε τελικά με αυτήν. Προτίμησε να γίνει τηλεπαρουσιάστρια κι έτσι για τρία χρόνια υπήρξε η οικοδέσποινα της εκπομπής «Mega Star». Παντρεύτηκε τον τραγουδιστή, Λάμπη Λιβιεράτο, με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες.

Η Εύη Αδάμ, μιλώντας στο newsbeast.gr, δεν αναφέρεται καθόλου στη σχέση της με τον τραγουδιστή, η οποία, όπως λένε ποικίλα δημοσιεύματα, δεν είναι και στη καλύτερή της φάση. Κι αυτό γιατί διαρρέεται ότι το ζευγάρι χωρίζει.

Παρ’ όλα αυτά πάντως, το μοντέλο αυτή την περίοδο ετοιμάζει ένα παιδικό παραμύθι και συνεργάζεται με ένα ιατρικό κέντρο. «Έχω γράψει ένα παραμύθι, το οποίο έχω σχεδόν τελειώσει. Περιμένω μόνο πότε θα τελειώσουν τα σχέδιά του, τα οποία έχει αναλάβει μία φίλη μου εικαστικός», λέει χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον τίτλο του συγγράμματός της.

Εκτός όμως από το νέο της εγχείρημα, η Εύη Αδάμ δεν εγκαταλείπει το σπίτι της. Κάνει τις δουλειές του σπιτιού και φροντίζει να μην λείψει τίποτα από τις δύο κόρες της, τη Δανάη και τη Νεφέλη. Και μόνο με εκείνες περνά τον όποιο ελεύθερο χρόνο έχουν οι τρεις τους.

«Όταν δεν ασχολούμαι με το σπίτι μου και οι κόρες μου δεν έχουν υποχρεώσεις στο σχολείο, είμαστε πάντα μαζί οι τρεις μας. Φανταστείτε ότι το σαββατοκύριακο πηγαίνουμε για να κάνουμε πατινάζ στο Ολυμπιακό Στάδιο, πηγαίνουμε σε κάποιο παγοδρόμιο. Πηγαίνουμε εκδρομές στη φύση. Πηγαίνουμε για περπάτημα με έναν ορειβατικό σύλλογο στην Πάρνηθα κ.ά. Έτσι περνάμε το σαββατοκύριακο μας».

Στο μεταξύ όμως, δεν μπορεί να μην αναφερθεί στο θέμα της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας. «Περισσότερο με έχει επηρεάσει ο αντίκτυπος της κρίσης στην ψυχολογία των ανθρώπων γύρω μου. Κι εγώ ανήκω στους ανθρώπους που τους έχει επηρεάσει η κρίση σε πρακτικό επίπεδο, αλλά δε θέλω να χάσω το χαμόγελό μου. Είναι λογικό όλοι να δυσκολευόμαστε να πληρώσουμε τα έξοδα που πολλαπλασιάζονται σε σχέση με τα έσοδά μας. Αυτή η εθνική κατάθλιψη όμως που μας έχει πιάσει, δεν υποφέρεται. Έχει εξαφανιστεί το γέλιο και το χαμόγελο από το πρόσωπο του κόσμου κι αυτό είναι ότι χειρότερο», συμπληρώνει.

Για να τονίσει: «Αυτή τη στιγμή διαπράττονται αδικίες με τις περικοπές στους μισθούς και τις μειώσεις στις συντάξεις. Υπάρχουν οικογένειες, τα μέλη των οποίων δεν έχουν δουλειά. Αυτοί οι άνθρωποι πώς θα ζήσουν; Αυτά είναι εγκλήματα… Αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε κι έχουμε διαφθορά και από την άλλη οι συνταξιούχοι παίρνουν ελάχιστα χρήματα και δεν έχουν ούτε φάρμακα. Γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν πρέπει να κάνουμε όνειρα αλλά να κοιτάμε μόνο το τι θα κάνουμε σήμερα».

Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».