Ο ζεστός και αίθριος καιρός συνεχίζεται στη χώρα μας σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου. Εξαίρεση θα αποτελέσουν οι ορεινές περιοχές της Ηπείρου όπου κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές μπόρες Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 21 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 18 έως 34 στη βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 35 στη δυτική Ελλάδα, από 20 έως 31 στο βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 34 και τοπικά 35 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια, στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο ενισχυμένοι 6 και τοπικά  7 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε αίθριο καιρό με τους ανέμους από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά μετά το μεσημέρι 4 μποφόρ, και με τη θερμοκρασία να φτάνει στην πόλη τους 34 βαθμούς.

Αττική

Στη Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια, οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές διευθύνσεις  έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ., ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Όλα τα νέα για τον καιρό στο weather.gr