Ο 34χρονος αντιεξουσιαστής συνελήφθη τυχαία από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς το βράδυ της Δευτέρας 3 Μαΐου όταν εκείνοι αναζητούσαν τους δράστες της αιματηρής ληστείας σε πολυκατάστημα της οδού Πειραιώς.

Έτσι, σήμερα ο Σίμος Σεΐσίδης, φερόμενος και ως αρχηγός των «ληστών με τα μαύρα» αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται μετά τον ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού του.

Μετά από καταδίωξη και συμπλοκή με αστυνομικούς στα Πετράλωνα, ο Σεϊσίδης που καταζητείτο από τον Ιανουάριο του 2006, δέχτηκε δύο σφαίρες στην αρτηρία του δεξιού του ποδιού. Οι αστυνομικοί αρχικά δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο άνδρας που βρισκόταν αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι είχαν πέσει πάνω σε έναν από τους πλέον περιζήτητους για την Αστυνομία ανθρώπους που έπρεπε να συλληφθούν. Άλλωστε, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είχε επικηρύξει αυτόν και τον αδερφό του με το ποσό των 600.000 ευρώ.

Έτσι μετέφεραν με απόλυτη ασφάλεια τον αντιεξουσιαστή στον Ευαγγελισμό και οι γιατροί έκριναν ιδιαίτερα σοβαρή την κατάσταση της υγείας του και τον υπέβαλαν σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Όμως, η κατάστασή του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να του παρουσιαστεί γάγγραινα και έτσι οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό.

Ο Σεΐσίδης μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και από τότε παραμένει για νοσηλεία εκεί πάντα φρουρούμενος. Αλλά μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου, αναμένεται η μεταφορά του στο νοσοκομείο των φυλακών.