Πρεμιέρα των εκπτώσεων σήμερα και οι καταναλωτές, παρά τον καύσωνα που επικρατεί αυτή την ώρα, έχουν βγει στους κεντρικότερους εμπορικούς δρόμους να κάνουν έρευνα αγοράς αλλά και να ψωνίσουν – σε περίπτωση πάντα που βρουν ευκαιρίες.

Οι εκπτώσεις σε κάποια καταστήματα, σύμφωνα με έρευνα του newsbeast.gr, φτάνουν ακόμη και το -70% αλλά όχι σε όλα τα είδη. Δηλαδή, υπάρχουν καταστήματα στα οποία οι καταναλωτές μπορούν να βρουν πραγματικά ευκαιρίες και υπάρχουν και άλλα που ακόμη και με τις εκπτώσεις, συνεχίζουν να πουλάνε ακριβά τα είδη τους. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι έκπτωση της τάξης των 20 ευρώ σε ένα ζευγάρι παπούτσια που στοιχίζει 140 ευρώ, ουσιαστικά δεν είναι έκπτωση.

Πάντως, οι καταναλωτές έχουν βγει τόσο στην Ερμού όσο και σε άλλα κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας για να αγοράσουν αυτά που πλέον τους είναι πολύ απαραίτητα.

Και οι καταστηματάρχες ευελπιστούν τις επόμενες ημέρες (μέχρι και τις 31 Αυγούστου) όσο διαρκούν δηλαδή οι εκπτώσεις, να κερδίσουν κάποια χρήματα προκειμένου να εξοφλήσουν όπως έχουν πει, κάποιες υποχρεώσεις τους. Άλλωστε, ο τζίρος τους έχει μειωθεί τουλάχιστον κατά 30% σε σχέση με πέρυσι.

Μέχρι και -70% στα είδη ένδυσης και υπόδησης

Έκανε τα απαραίτητα ψώνια στην πρεμιέρα των εκπτώσεων

Άνθρωποι κάθε ηλικίας βγήκαν στους εμπορικούς δρόμους

Από σήμερα οι καταστηματάρχες πουλάνε τα προϊόντα τους