Τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες κυρίως στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία με βόρειους ανέμους 6 μποφόρ στο Αιγαίο .

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ανέμους που θα φτάσουν οι βόρειοι στα 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα με ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη Μακεδονία με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: στη Μακεδονία ασθενείς και στη Θράκη βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.