Για το δράμα που βιώνει η οικογένειά της μίλησε η αδερφή της 50χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της όταν εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα στο κρεοπωλείο που δούλευε στο Μεσολόγγι. Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της, η οποία έσπευσε να ζητήσει βοήθεια, αλλά κανείς δεν πρόλαβε να σώσει τη γυναίκα.

Μιλώντας στην εκπομπή «TLive» με την Τατιάνα Στεφανίδου, η αδερφή του θύματος αναφέρθηκε αρχικά στην αδιαφορία που εξέλαβε από την οικογένεια του ιδιοκτήτη της επιχείρησης που πέθανε η 50χρονη εργάτρια. «Την γνώριζαν όλοι την αδελφή μου. Ήταν με το χαμόγελο, έτρεχε για το μεροκάματο για να μεγαλώσει τα παιδιά», είπε για την αδερφή της.

Στη συνέχεια, η ίδια δήλωσε πως «κανένας από την οικογένεια για την οποία εργαζόταν η αδελφή μου, δεν μας πήρε ένα τηλέφωνο. Μόνο στην κηδεία εμφανίστηκαν και άφησαν ένα λουλούδι. Ένα τηλέφωνο, να μας πουν “είμαστε εδώ”. Ψέματα ότι ανέλαβαν τα έξοδα της κηδείας της, είναι ανακρίβειες. Υπάρχουν αποδείξεις. Εγώ και τα αδέλφια μου πληρώσαμε για την κηδεία. Δεν έχω λόγια, ντρέπομαι για αυτά που λένε».

«Άκουσε μόνο μία φωνή»

Εξιστορώντας την ιστορία της νεκρής 50χρονης και το ταξίδι της στην Ελλάδα, η αδερφή της λέει πως «η αδερφή μου ήρθε εδώ και δύο χρόνια με τα παιδιά της. Δούλεψε ένα μήνα σε αυτήν τη δουλειά. Ήρθαμε στην Ελλάδα για να δουλέψουμε. Κάθονται και λένε αυτά τα πράγματα.

Είχε πάει με την 18χρονη κόρη της εκείνη τη μέρα στη δουλειά. Πήγε να τη βοηθήσει. Ήταν μπροστά. Είδε τη μητέρα της… είδε ένα φρικτό θάνατο. Δεν πρόκειται ποτέ να το ξεπεράσει στη ζωή της. Είναι πολύ σκληρό για ένα παιδί. Προσπαθούμε όλοι να την στηρίξουμε γιατί εμάς έχει».

Για το πώς στηρίζουν τη 18χρονη και τι τους έχει πει από την ώρα που έγινε το δυστύχημα, η αδερφή της 50χρονης ανέφερε πως «μου είπε η ανιψιά μου, ότι άκουσε μόνο μία φωνή, ένα “ωχ”. Έτρεξε να δει την μητέρα της και εκείνη τη στιγμή την είδε καρφωμένη στο μηχάνημα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Βγήκε έξω και ζήταγε βοήθεια. Με πήρε τηλέφωνο και ζήταγε βοήθεια και έτρεξα. Δεν κουνιόταν, δεν μιλούσε. Είχε πεθάνει επί τόπου».