Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού μαύρη σοκολάτα
  • 2 αβγά
  • 1/3 φλ. τσαγιού μέλι
  • 1/3 φλ. τσαγιού αλεύρι ολικής άλεσης
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τη σοκολάτα για 15-30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να λιώσει εντελώς και αφήστε στην άκρη να κρυώσει.
Βήμα 3
Εντωμεταξύ, χτυπήστε καλά τα αβγά και ρίξτε το μέλι και τη σοκολάτα ανακατεύοντας καλά.
Βήμα 4
Προσθέστε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 5
Τοποθετήστε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και απλώστε ομοιόμορφα.
Βήμα 6
Ψήστε για 15 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο και αφήστε να κρυώσει τουλάχιστον για 30 λεπτά πριν κόψετε τα μπράουνις.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.