Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού μαύρη σοκολάτα
  • 2 αβγά
  • 1/3 φλ. τσαγιού μέλι
  • 1/3 φλ. τσαγιού αλεύρι ολικής άλεσης
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε τη σοκολάτα για 15-30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να λιώσει εντελώς και αφήστε στην άκρη να κρυώσει.
  3. Εντωμεταξύ, χτυπήστε καλά τα αβγά και ρίξτε το μέλι και τη σοκολάτα ανακατεύοντας καλά.
  4. Προσθέστε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  5. Τοποθετήστε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και απλώστε ομοιόμορφα.
  6. Ψήστε για 15 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο και αφήστε να κρυώσει τουλάχιστον για 30 λεπτά πριν κόψετε τα μπράουνις.