Υλικά

  • 12 φλ. τσαγιού καρπούζι σε κύβους, χωρισμένο
  • 1 μπουκάλι ξηρό λευκό κρασί
  • 1 φλ. τσαγιού βότκα
  • 1/2 φλ. τσαγιού λικέρ Triple sec
  • 1/2 φλ. τσαγιού απλό σιρόπι
  • 1 μεσαίο λάιμ, κομμένο στα τέσσερα
  • 1 πορτοκάλι, κομμένο σε σφήνες
  • 1 φλ. τσαγιού φρέσκα μούρα

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα 9 από τα 12 φλιτζάνια του τσαγιού καρπούζι σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να αποκτήσετε ένα πολύ λείο μείγμα.
  2. Σουρώστε το χυμό σε μια κανάτα και προσθέστε το κρασί, τη βότκα, το λικέρ και το σιρόπι και ανακατέψτε καλά.
  3. Προσθέστε το υπόλοιπο καρπούζι, το λάιμ, το πορτοκάλι και τα βατόμουρα, ανακατέψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρετε τη σαγκρία.