Υλικά

  • 2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι
  • 50 γραμ. τριμμένο καρότο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί
  • Παρμεζάνα
  • Μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αρχικά, σοτάρετε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε το κρασί, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 2
Όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνετε 4 φλιτζάνια του τσαγιού βραστό νερό.
Βήμα 3
Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνετε το ρύζι, χαμηλώνετε τη φωτιά και το αφήνετε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει.
Βήμα 4
Στο τέλος προσθέτετε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη
TAGS