Υλικά

  • 2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι
  • 50 γραμ. τριμμένο καρότο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί
  • Παρμεζάνα
  • Μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, σοτάρετε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε το κρασί, αλάτι και πιπέρι.
  2. Όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνετε 4 φλιτζάνια του τσαγιού βραστό νερό.
  3. Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνετε το ρύζι, χαμηλώνετε τη φωτιά και το αφήνετε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει.
  4. Στο τέλος προσθέτετε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη