Υλικά

  • 20 κουραμπιέδες
  • 25 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 2 ½ κ.σ. μαργαρίνη
  • 4 κ. γ. κακάο

Εκτέλεση

  1. Θρυμματίζετε αρχικά τους κουραμπιέδες σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε το κακάο.
  2. Λιώνετε τη μαργαρίνη και μόλις είναι έτοιμη ρίχνετε μέσα την κουβερτούρα.
  3. Μόλις λιώσει η κουβερτούρα περιχύνετε το μείγμα πάνω από τους κουραμπιέδες και ανακατεύετε.
  4. Τέλος, αφήνετε για μισή ώρα τη ζύμη στο ψυγείο ενώ στη συνέχεια πλάθετε μπαλάκια και πασπαλίζετε με τρούφα ή με κακάο.