Αγαπητό Newsbeast, θα ήθελα να μου πείτε εσείς ή οι αναγνώστες σας γιατί να φταίει η Siemens για τα όποια λαδώματα έκανε και δε φταίνε αυτοί που την υποχρέωναν να τα κάνει.

Γιατί την υποχρέωσαν; Γιατί αν δεν λάδωναν θα έδιναν αλλού την δουλειά. Δεν άκουσα κανέναν να ρίχνει ευθύνες σε αυτούς που έπαιρναν τις Μίζες ή και αν έριξαν ήταν απρόσωπες και χωρίς τιμωρία. Ολοι όμως μιλούν με πολλή ευκολία και πολύ μίσος για την αμαρτωλή εταιρεία που μας ρούφηξε το αίμα.

Ας σταματήσουμε την υποκρισία και ας βρούμε τους πραγματικούς ενόχους που έφτασαν την Ελλάδα εδώ που την έφτασαν.Είναι ντροπή όλοι εμείς να υποψιαζόμαστε ποίοι τα έφαγαν και αυτοί να μας λένε ότι τα αδικήματα αυτά έχουν παραγραφεί.Και λέω εγώ τώρα, έστω ότι βάλαμε την Siemensστη μαύρη λίστα και δεν κάνουμε μαζί της άλλες δουλειές.

Τι θα κάνουμε με την υπάρχουσα εγκατεστημένη υλικοτεχνολογική της παρουσία;

– Σηματοδότες
– ΟΤΕ
– Αεροδρόμια
– Μετρό- Νοσοκομεία
– Στρατός
– Ηλεκτρονικά Συστήματα και τόσα άλλα που δεν γνωρίζω;

Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση στους σημερινούς διοικούντες που καθορίζουν τις τύχες μας.Κύριοι αφού δεν έχετε έτοιμη εναλλακτική λύση, κάντε το κορόϊδο και δημιουργείστε την επόμενη ενάρετη κατάσταση αλλάζοντας τις νοοτροπίες των εμπλεκομένων σε τέτοιου είδους συναλλαγές.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ.