Αυξάνεται η εγκληματικότητα στην Ασπροβάλτα και στις γύρω περιοχές, όπως καταγγέλλουν πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Σε σχόλιό του στο newsbeast.gr ο Ν.Α. τονίζει ότι καθημερινά γίνονται ληστείες και διαρρήξεις με τους πολίτες να παραμένουν απροστάτευτοι. Στο σχόλιό του μάλιστα στέκεται στο πιο σημαντικό θέμα: «Ποιος θα μας προστατέψει;», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί το σχόλιό του:

«Αποφάσισα να σας γράψω με αφορμή την τελευταία αλματώδη αύξηση των ληστειών και διαρρήξεων στην περιοχή της Ασπροβάλτας Βράσνων και Σταυρού Θεσσαλονίκης.

Καθημερινές διαρρήξεις είναι το σύνηθες ενώ συνέβησαν και πάρα πολλά περιστατικά διαρρήξεων τα χαράματα και ενώ οι ιδιοκτήτες βρίσκονται μέσα με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρξουν ένοικοι θύματα ξυλοδαρμού μέσα στην οικία τους.

Καθημερινά βλέπεις δεκάδες αυτοκίνητα κλειστού τύπου, κλούβες με βουλγαρικές πινακίδες και γύφτους που δήθεν ψάχνουν για σίδερα, αλλά στην πραγματικότητα ψάχνουν για εύκολη λεία για το βράδυ.

Και όλα αυτά διπλά στο αστυνομικό τμήμα στην Ασπροβάλτα μόλις ένα δυο χιλιόμετρα από κει που έχουν γίνει τα περισσότερα περιστατικά. Ποιος θα σταματήσει για έλεγχο τα ύποπτα αυτοκίνητα; Ποιος θα κάνει έλεγχο στις τόσες περίεργες φάτσες που ήρθαν από το πουθενά στην περιοχή μου; Απαιτώ απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Ήδη γνωρίζω από προσωπική έρευνα ότι υπάρχουν σεσημασμένοι κακοποιοί στην περιοχή που έχουν κάνει αδικήματα στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη».