Θέματα που αφορούν το περιβάλλον συζήτησαν σήμερα στη συνάντηση διάρκειας μίας ώρας που είχαν στο δημαρχείο Χανίων ο υπεύθυνος περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο δήμαρχος Χανίων Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Όπως δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Βιρβιδάκης, στην ατζέντα της συζήτησης ήταν η διαχείριση των υδάτων αλλά και το θέμα της διαχείρισης των στερεών και υγρών αποβλήτων.

«Πιστεύουμε στην βοήθειά του ώστε να επιλύσομε πολλά ζητήματα στον τομέα του περιβάλλοντος», τόνισε μετά την συνάντηση ο κ. Βιρβιδάκης.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε πολύ ουσιαστική την συζήτηση. «Εστιαστήκαμε κυρίως στο θέμα των υδάτων. Είναι σαφές, ότι υπάρχει μια επανάπαυση καθώς ο νομός έχει πλούσια αποθέματα νερού. Είναι απολύτως ξεκάθαρο πώς χρειάζεται μια πιο σωστή και χρηστή διαχείριση των υδατικών πόρων. Πρέπει και η περιφέρεια να αναλάβει τις ευθύνες της και η νομοθεσία να τηρηθεί απόλυτα. Όσο αφορά τα στερεά και υγρά απόβλητα είναι ανάγκη επέκτασης των υποδομών».

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης θα συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του ώστε να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.