Το νησί των Σπετσών και το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel περιλαμβάνονται στο teaser της παγκόσμιας καμπάνιας του Netflix για τις νέες κυκλοφορίες του 2022.

Η διαδικτυακή τηλεοπτική πλατφόρμα κάνει συγκεκριμένη αναφορά στην ταινία «Knives Out 2», η οποία γυρίστηκε στο νησί και το ξενοδοχείο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Με ένα καστ ιδιαίτερα δημοφιλών και καταξιωμένων ηθοποιών, όπως οι Ντάνιελ Κρεγκ,Ίθαν Χοκ, Κέιτ Χάντσον, Έντουαρντ Νόρτον και άλλοι, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022 και αποτελεί το sequel του πρώτου «Knives Out» το οποίο κυκλοφόρησε το 2019 με μεγάλη επιτυχία.

Οι Σπέτσες και το Poseidonion Grand Hotel αποτελούν, μεταξύ άλλων τοποθεσιών, το σκηνικό της ταινίας, προβάλλοντας παγκοσμίως ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας και ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της.

Υπενθυμίζεται ότι η εικόνα των Σπετσών είναι πιθανόν να βρεθεί και στη φετινή τελετή των Όσκαρ εάν, όπως αναμένεται, προταθεί για βράβευση η ταινία «The Lost Daughter», που γυρίστηκε ως επί το πλείστον στο ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού.

H ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων αναμένεται την προσεχή Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου.