Τα «Transformers» επιστρέφουν με μια νέα ταινία σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον για την κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Transformers 4: Εποχή Αφανισμού»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι με τους: Μαρκ Γουάλμπεργκ, Νίκολα Πελτζ, Στάνλεϊ Τούτσι, Κέλσεϊ Γκράμερ

Ένας Τεξανός ιδιόρρυθμος μηχανικός και η κόρη του συνεργάζονται με τον Όπτιμους Πράιμ και τα καταδιωκόμενα από την αμερικανική κυβέρνηση Ότομποτς για να σταματήσουν μια σκοτεινή συνωμοσία που απειλεί τον πλανήτη μας.

«Μέχρι το Τέλος»

Αμερικανογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Τόμι Λι Τζόουνς με τους: Τόμι Λι Τζόουνς, Χίλαρι Σουόνκ, Μέριλ Στριπ, Τζέιμς Σπέιντερ

Στη Νεμπράσκα της δεκαετίας του 1850 μια μοναχική, αλλά δυναμική γυναίκα σώζει έναν αναξιόπιστο λιποτάκτη από την αγχόνη, αναγκάζοντάς τον να τη συνοδεύσει σε ένα εκκλησιαστικό ίδρυμα της Άιοβα, όπου θέλει να μεταφέρει τρεις γυναίκες που έχουν χάσει τα λογικά τους.

«Τα Καλύτερα Έρχονται»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μαριόν Βερνού με τους: Φανί Αρντάν, Λοράν Λαφίτ, Πατρίκ Σενέ

Η Καρολίν, μια παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών οδοντίατρος που βγαίνει στη σύνταξη, δοκιμάζει διάφορες δραστηριότητες για να βρει ένα ενδιαφέρον χόμπι. Όταν γνωρίζει τον νεαρό καθηγητή της στο μάθημα πληροφορικής, τον ερωτεύεται.

«Κολύμπα Μικρό μου Ψαράκι, Κολύμπα»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρούμπεν Αμάρ, Λόλα Μπέσις με τους: Λόλα Μπέσις, Ντάστιν Γκάι Ντέφα, Μπρουκ Μπλουμ

Η Λιλάς, μια νεαρή Γαλλίδα video artist που αναζητά την τύχη της στη Νέα Υόρκη, καταλήγει στο διαμέρισμα του Λίγουορντ, ενός παντρεμένου και πατέρα μιας μικρής κόρης, αντισυμβατικού μουσικού. Η τυχαία και σύντομη συνάντησή τους θα αλλάξει τη ζωή και των δύο με αναπάντεχο τρόπο.

«Ο Μάγος του Οζ: Η Επιστροφή της Ντόροθι»

Animation, Σκηνοθεσία Νταν

Επιστρέφοντας με τον πιστό της σκύλο Τότο στο κατεστραμμένο από τον τυφώνα Κάνσας, η Ντόροθι δέχεται έκκληση βοήθειας από τους φίλους τους στη χώρα του Οζ, το Σκιάχτρο, τον Τενεκεδένιο και το Λιοντάρι. Αναγκάζεται λοιπόν να γυρίσει πίσω για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τον κακό γελωτοποιό Τζέστερ, ο οποίος έχει σφετεριστεί την εξουσία.

«Fedora»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπίλι Γουάιλντερ με τους: Γουίλιαμ Χόλντεν, Μάρθα Κέλερ, Χίλντεγκαρντ Νεφ, Μάικλ Γιορκ

Μια διάσημη ντίβα του Χόλιγουντ, αποσυρμένη χρόνια από τα φώτα της διασημότητας, αυτοκτονεί στο Παρίσι. Ένας παραγωγός που παρακολουθεί την κηδεία της θυμάται την πρόσφατη συνάντησή τους στην Κέρκυρα και βρίσκεται μπροστά στην αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου κινηματογραφικού μυστικού.