Οι «X-Men» επιστρέφουν με μια νέα ταινία που υπόσχεται να καθηλώσει τους φαν των υπερηρώων κόμικ. Μαζί τους, άλλα 2 φιλμ συμπληρώνουν την κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπράιαν Σίνγκερ με τους: Χιού Τζάκμαν, Ίαν ΜακΚέλεν, Πάτρικ Στιούαρτ, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι έχουν στην υπηρεσία τους τους Φύλακες, πανίσχυρα γιγαντιαία ρομπότ που έχουν εξολοθρεύσει τους περισσότερους μεταλλαγμένους, αλλά και τους ανθρώπους υποστηρικτές τους. Ο καθηγητής Τσαρλς Εξέβιερ και ο Μαγκνίτο θα προσπαθήσουν από κοινού να σώσουν τους μεταλλαγμένους από την πλήρη εξαφάνιση. Μοναδική ελπίδα τους είναι ο Γουλβερίν, ο οποίος χάρη στην ικανότητα αυτο-ίασης που διαθέτει είναι ο μοναδικός που μπορεί να ταξιδέψει στο παρελθόν και ν’ αλλάξει το ρου της ιστορίας.

«Το Μυστικό της Μέιζι»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σκοτ ΜακΓκί, Ντέιβιντ Σίγκελ με τους: Τζούλιαν Μουρ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Στιβ Κούγκαν

Ο επιτυχημένος έμπορος έργων τέχνης Μπιλ και η μεσήλικη ροκ σταρ Σουζάνα, ζουν μαζί με την κόρη τους Μέιζι σε ένα πολυτελές νεοϋορκέζικο διαμέρισμα. Όταν στη ζωή της οικογένειας θα αρχίσουν να εισέρχονται νέοι και όμορφοι πειρασμοί, τότε η σχέση του ζευγαριού θα διαλυθεί και ένας σκληρός δικαστικός αγώνας για την επιμέλεια του παιδιού θα ξεκινήσει. Η Μέιζι θα βρεθεί ανυπεράσπιστη απέναντι στη διαμάχη των γονιών της και στα φορτωμένα επαγγελματικά τους προγράμματα.

«Ζαμπίζια: Πουλιά Στον Αέρα»

Animation, σκηνοθεσία Γουέιν Θόρνεϊ

Το νεαρό γεράκι Κάι που ζει στην έρημο μαζί με τον αυστηρό πατέρα του θα μάθει για τη φτερωτή πολιτεία της Ζαμπίζια και θα πετάξει προς τα εκεί, κάνοντας την εφηβική του επανάσταση. Την ίδια στιγμή, το ύπουλο ιγκουάνα Μπάτζο αιχμαλωτίζει τον πατέρα του Κάι και βάζει σε εφαρμογή το μοχθηρό του σχέδιο να εισβάλει στο παράδεισο των πουλιών.