Το νέο σόου που μας έφερε το Netflix την 1η Ιουλίου είναι ένας λαμπρός εορτασμός και του ίδιου του θεσμού του γάμου, αλλά και του ωραίου ταξιδιού ως τα σκαλιά της εκκλησίας.

Καθένα από τα 8 επεισόδια του ριάλιτι περιλαμβάνει μάλιστα ικανές δόσεις γέλιου και δακρύων, αποφασιστικότητας και δυσκολιών. Ποιος ξέρει, μπορεί και να σκεφτείς να ξαναγονατίσεις βλέποντάς το!

«Πες Ναι» το λένε και είναι ένα ριάλιτι που φέρνει σε πρώτο πλάνο ζευγάρια που έχουν εμπόδια να ξεπεράσουν για να περάσουν τον έρωτά τους στο επόμενο επίπεδο.

Ποιος δεν θέλει μια ονειρεμένη μέρα εκείνη τη μέρα; Όλοι προφανώς, γι’ αυτό και τρεις ειδικοί αναλαμβάνουν να ενορχηστρώσουν έναν άψογο και θαυμάσιο γάμο εντός μίας εβδομάδας.

Καλοφτιαγμένο και δυνατό, έχει όλες τις φάσεις της προετοιμασίας ενός γάμου, από την πρόταση και τις τοποθεσίες μέχρι το νυφικό και την τελετή.

Εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή των τυχερών ζευγαριών. Που έχει τα πάντα, από ζευγάρι ίδιου φύλου μέχρι και μαύρο ζευγάρι ηλικιωμένων, δοξάζοντας την ανθρώπινη ένωση όπως κι αν έρχεται.

Μέσα σε όλα οι τρεις ειδικοί, ο διοργανωτής εκδηλώσεων Τζερεμάια Μπρεντ, ο σχεδιαστής μόδας Τάι Νγκουέν και ο σεφ Γκαμπριέλ Μπερτατσίνι, που διασφαλίζουν πως όλα θα κυλήσουν ομαλά εκείνη τη μέρα.

Αν θες ένα φρεσκάρισμα του γάμου σου, μη βάλεις το DVD, βάλε να δεις το «Πες Ναι»…