Tρεις προτάσεις στην Αθήνα που αποτελούν ιδανική επιλογή για ποτάκι με την παρέα παντός καιρού.

Διευθύνσεις καθιερωμένες που έχουν αναδειχθεί σε αγαπημένα στέκια του κοινού που τις προτιμά για τους ανεπιτήδευτους χώρους τους και την χαλαρή ατμόσφαιρά τους.

Chelsea

Μποέμ, χρωματιστό και χαρούμενο στέκι με artistic ατμόσφαιρα και χαμηλές τιμές στην κεντρική Πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι. Με το πέρασμα του χρόνου αναδείχθηκε σε ένα από τα πιο «most wanted» στέκια της περιοχής, με τα τραπέζια του να γίνονται περιζήτητα όλες τις ώρες της ημέρας. Κρητικές ρακές, φθηνά ποτά και παγωμένες μπύρες στις αγαπημένες επιλογές του νεανικού κοινού που το επιλέγει σταθερά από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Το Λοκάλι

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν μπορείτε να βρείτε σε ένα μέρος αυτά που σερβίρονται σε ένα μπαρ και αυτά που μαγειρεύονται σε μια καλή ταβέρνα; Η απάντηση είναι «δύσκολα», ωστόσο η ελληνική παμπ Το Λοκάλι στου Ψυρρή, έρχεται να καταρρίψει κάθε προηγούμενο.

Στο κομμάτι του ποτού επιλεγμένα ελληνικά κρασιά, εγχώρια και ξένα αποστάγματα, ποτά και μπίρες αποτελούν το δυναμικό της μπάρας του. Στα συν και ο specialty καφές που σερβίρεται από το πρωί.

Odori Vermouteria de Atene

Το καθιερωμένο spot στην Πλατεία Αγίων Θεοδώρων στο κέντρο της Αθήνας είναι ένα «πολυπρόσωπο» μαγαζί που είναι πάντοτε έτοιμο να σας ξαφνιάσει ευχάριστα, είτε με την εξαιρετικά εμπνευσμένη cocktail list είτε με τις προσεγμένες γευστικές προτάσεις της κουζίνας του.

Η πίτσα του κατατάσσεται σίγουρα ανάμεσα στις κορυφαίες της πόλης, ψήνεται σε ειδικό πέτρινο φούρνο που έχει έρθει κατευθείαν από τη Νάπολη και υμνεί την pizza napoletana. Δεν χρειάζεται να σας πούμε κάτι άλλο, πέραν του ότι πρέπει να τη δοκιμάσετε!