Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2011» θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Έλλη Πασπαλά στο τραγούδι και την Ντόρα Μπακοπούλου στο πιάνο.

Μια βόλτα στο φεγγάρι, με ένα ουράνιο τόξο μουσικής από τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει του μεγάλου μας συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι και τραγούδια από το Broadway και τον κινηματογράφο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου στο κηποθέατρο «Μ.Χατζιδάκις» και ώρα 21:30.

Η είσοδος για το κοινό είναι 15€.

Στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού μας καλούν να σιγοψιθυρίσουμε μαζί τους λέξεις και νότες που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη ξεκινώντας από “Μια Πόλη Μαγική” και “Τα Παιδιά κάτω στον Κάμπο”, προχωρώντας σε μελωδίες από το Μάγο του Οζ, και το τραγούδι του Άρλεν “Οver the rainbow”, τις μαγικές μελωδίες του Γκέρσουιν και της Νίνα Σιμόν για να κλείσουν εκεί που ξεκίνησαν με μια “αγάπη που ΄γινε δίκοπο μαχαίρι” και πολλά άλλα. Ένα μεγάλο μελωδικό πρόγραμμα που μας καλεί να “πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι” στο Κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις” με όχημα τις δικές του μουσικές, τις δικές του και δικές μας αγάπες, σε αισθαντικές ερμηνείες από τις αγαπημένες δικές του καλλιτέχνιδες.