Μετά από 3 επιτυχημένες χρονιές με το «Νοσφεράτου Διδόντικους», οι ΕΧ ΑΝΙΜΟ (έξ άνιμο) επιστρέφουν με την καινούργια τους κωμωδία «Το ντοκυμανταίρ». Αυτή τη φορά ο θίασος ταξιδεύει σε έναν κόσμο δολοπλοκιών, εγκλημάτων, έρωτα, πάθους, προδοσίας, ανελέητων μαχών και εγκεφαλικής υπερδιέγερσης μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που θέτει το βασικό ερώτημα: Νομίζετε ότι γνωρίζετε την αλήθεια;

Για να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και να είστε ένας από τους νικητές που θα κερδίσουν 1 διπλή πρόσκληση, αρκεί να κάνετε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα, (απαραίτητη προϋπόθεση, από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Λίγα λόγια για το έργο
Με άπειρη δόση τρέλας, εξωφρενικού χιούμορ και τον χαρακτηριστικό σωματικό τρόπο ανεβάσματος των παραστάσεων τους, οι ΕΧ ΑΝΙΜΟ μέσα από τα μάτια πέντε ερευνητών, αναλύουν μια από τις πιο γνωστές ιστορίες της ανθρωπότητας, ψάχνοντας τις λύσεις των δυσκολότερων αινιγμάτων. Η συνέχεια επί σκηνής.

Ταξιδέψτε με τους ΕΧ ΑΝΙΜΟ, στο θέατρο ALTERA PARS,
Μ. Αλεξάνδρου 123
Κεραμεικός
Τηλ. 210 3410011
Πληροφορίες πρόσβασης: (στάση Λαϊς, στάση Metro Κεραμεικός)

«Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και όλα είναι όπως είναι» – Sir D. Hetchens

ΕΧ ΑΝΙΜΟ are: Παύλος Εμμανουηλίδης, Γιώργος Κρήτος, Ροζαμάλια Κυρίου, Κωνσταντίνα Λαδοπούλου, Ζήσης Ρούμπος
Σκηνοθεσία: Σέργιος Γκακας

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού εδώ.