Η Kosmocar A.E., ανακοίνωσε σήμερα ότι ο επί τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνης Μαυριδόγλου αναλαμβάνει από την 29η Απριλίου 2021 την θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και γίνεται Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Karenta. Παράλληλα με τα καθήκοντά του αυτά, αναλαμβάνει τον ρόλο του Συμβούλου των Μετόχων, αναφορικά με τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην θέση του επανέρχεται ο κ. Στήβεν Σίρτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Kosmocar και από την 29η Απριλίου 2021 αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας, ενώ θα παραμείνει Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της, καθώς και αυτού της Karenta.   

Επιπλέον, ο κ. Διονύσης Μπατιστάτος, μετά από περίπου έξι επιτυχημένα χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος της Karenta, ανέλαβε από την 28η Απριλίου 2021 καθήκοντα Γενικού Διευθυντή επί Εμπορικών Θεμάτων & Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, στην Kosmocar, ενώ παράλληλα, παραμένει Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Karenta.

Τέλος, ο κ. Νικόλαος Πρέζας, μέχρι την 28η Απριλίου 2021 Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, αποχώρησε από την εταιρεία, για προσωπικούς λόγους.