Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής της και διακοπής της λειτουργίας της στην Ελλάδα, έδωσε χθες, Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010, η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την εταιρεία «Η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1982, είναι 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG και αποτελεί έκτοτε το Γενικό Διανομέα των επιβατηγών & επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz στη χώρα μας (εξαιρουμένων των προϊόντων Unimog και οχημάτων στρατιωτικής χρήσης παντός τύπου), καθώς και των αυτοκινήτων smart από το 2000.

Aπό τότε μέχρι σήμερα, η Mercedes-Benz Ελλάς, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών της, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 150.000 πελάτες με σεβασμό, εκτίμηση, αξιοπρέπεια και αφοσίωση, ευχαριστώντας τους για την προτίμησή τους.

Παράλληλα, τα τελευταία 15 χρόνια, έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ, τόσο από την ίδια τη Mercedes-Benz Ελλάς όσο και από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Mercedes-Benz και smart.

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. όχι μόνο δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα, αλλά θα συνεχίσει να επενδύει και να προσφέρειστους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες της πρωτοποριακά προϊόντα απαράμιλλης τεχνολογίας και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. Συνεπώς, οποιοδήποτε δημοσίευμα σχετικά με αποχώρηση της εταιρείας από την Ελλάδα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».