Στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Σίδνευ παρουσιάστηκε η επόμενη γενιά του Ford Ranger, της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2011. Από το 2012 το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Βασικός κινητήρας του νέου Ford Ranger θα είναι ο diesel TDCi I4 των 2.2 λίτρων ισχύος 150 ίππων, ενώ θα κυκλοφορήσει ως είθισται πλέον από τους κατασκευαστές τόσο σε τετρακίνητες, όσο και σε δικίνητες εκδόσεις. Το pick up της Ford θα προσφέρεται με χειροκίνητο εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και με αυτόματο των έξι σχέσεων. Κορυφαία έκδοσή του θα είναι εκείνη με τον diesel κινητήρα των 3.2 λίτρων, απόδοσης 200 ίππων, δεν είμαστε όμως ακόμη σε θέση να γνωρίζουμε αν θα εισαχθεί στην Ελλάδα με το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο.

Το μεταξόνιο του αυτοκινήτου είναι 3.220 χλστ., ενώ η απόστασή του από το έδαφος είναι 232 χλστ. Ο χώρος φόρτωσής του είναι μεγαλύτερος από εκείνον του υπάρχοντος μοντέλου, με το συνολικό του ωφέλιμο όγκο να ανέρχεται στα 1,21 κ.μ._Σπ.Χατ.

Πηγή: www.4troxoi.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.