Η 4η συνέχεια των Transformers έρχεται το καλοκαίρι για αυτό ο αριθμός των οχημάτων, που θα «πρωταγωνιστήσουν», καθώς κι οι πληροφορίες ολοένα και πληθαίνουν, με βάση τις δηλώσεις των συντελεστών.

Επιπλέον «νέα μέλη» αποκτά η παρέα των Transformers από ότι φαίνεται, καθώς πέρα από τα δύο καινούργια supercars (Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse και Corvette Stingray), τα οποία θα «υποστηρίζουν» τη μεταμόρφωση του χαρακτήρα Optimus Prime, θα υπάρξει κι ένα Western Star semi (αναβαθμισμένο και κατάλληλα τροποποιημένο), για την απεικόνιση φορτηγού.

Επίσης εμφανίζεται κι ένας νέος χαρακτήρας, ο «Hound», χωρίς να δίνονται περισσότερα στοιχεία για την αυτοκινητιστική του μεταμόρφωση, παρά μόνο η εικόνα από ένα βαρύ οχήμα.

Όσον αφορά τον ήρωα Bumblebee, αξίζει να θυμηθούμε ότι στις τρεις προηγούμενες ταινίες απεικονίστηκε από την πέμπτη γενιά της Camaro, ως μέρος συμφωνίας της εταιρείας παραγωγής με τη General Motors. Στην τωρινή συνέχεια όμως, αποφασίστηκε να «μεταμορφώνεται» σε μια Chevrolet Camaro SS του 1967, ως μια πιο ρετρό πινελιά.

Εν όψει λοιπόν της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας το καλοκαίρι, ο σκηνοθέτης της ταινίας Michael Bay ανακοίνωσε πως η 4η συνέχεια δεν θα είναι μια από τα ίδια, αλλά μια ταινία εξ ολοκλήρου καινούργια. Θα μεταφέρει την πλοκή τέσσερα χρόνια μετά, όπως είχε παλιότερα δηλώσει, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία. Από εκεί και πέρα η ταινία είναι επανασχεδιασμένη κι εμπλουτισμένη με νέα αυτοκίνητα, νέους ήρωες, καθώς και ολοκαίνουργιο καστ, που υπόσχονται ασταμάτητη δράση κι απίθανα εφέ, κατά το σκηνοθέτη.

Συνάμα τέλος, ο Bay ανέφερε ότι θα είναι η τελευταία δική του ταινία Transformers (αλλά δεν διευκρινίστηκε αν η υπερπαραγωγή θα συνεχίσει και με ποιους).

Πηγή: autotriti.gr