Η Volkswagen λάνσαρε δύο κιτ R-Line για το Polo -αλλά όχι το Polo – ενώ εισήγαγε και την εξοπλιστική έκδοση Exclusive στις sedan και station wagon εκδοχές του νέου Passat.

Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα για να δούμε το Polo R. Μέχρι τότε, θα πρέπει να βολευτούμε με το κιτ R-Line, μέσω του οποίου η VW θα εκτιμήσει τις αντιδράσεις πριν τελικά λανσάρει το κορυφαίο Polo.

Εξωτερικά, το Polo R-Line, στις δύο παραλλαγές του, ξεχωρίζει μέσω των τροχών 16 ή 17 ιντσών, τους νέους προφυλακτήρες, το πίσω σπόιλερ, το διαχύτη, τη χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης, τις πλευρικές ποδιές, τους προβολείς ομίχλης και τη γυαλιστερή μαύρη γρίλια της μάσκας.

Στο εσωτερικό, ο διάκοσμος περιλαμβάνει δέρμα ή alcantara, σπορ bucket καθίσματα, νέο τιμόνι, πεντάλ αλουμινίου και φινίρισμα μαύρης λάκας. Αμφότερα τα κιτ μπορούν να μπουν στις εκδόσεις Comfortline και Highline, ενώ προς το παρόν θα περιοριστούν στη γερμανική αγορά.

Επιπλέον, η VW λάνσαρε την έκδοση Exclusive στο νέο Passat. Τροχοί 18 ιντσών, χαμηλωμένη ανάρτηση, σοκολατί δέρμα Nappa και ξύλινος διάκοσμος, είναι τα προεξάρχοντα χαρακτηριστικά της έκδοσης.

Πηγή: autotriti.gr