Την ώρα που οι σοροί των Wendy και Randall Bjorge βρίσκονταν σε ένα δωμάτιο του πάνω ορόφου, οι δύο έφηβοι που ήταν υπεύθυνοι για τον θάνατό τους έκαναν πάρτι με τους φίλους τους.

Η 16χρονη Cassandra Bjorge και ο 19χρονος φίλος της Johnny Rider έμειναν στο σπίτι αυτό επί μέρες μαζί με τα πτώματα των παππούδων του νεαρού κοριτσιού μετά την άγρια δολοφονία τους.

Οι ερευνητές αποκάλυψαν στο δικαστήριο ότι οι έφηβοι είχαν καπνίσει μαριχουάνα και προσκάλεσαν τους φίλους τους για πάρτι, την ώρα που τα πτώματα βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Οι φίλοι του νεαρού ζευγαριού δεν είχαν ιδέα για τη φρίκη που λάμβανε χώρα στον πάνω όροφο του σπιτιού στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Προκειμένου να μη φτάσουν οι δυσάρεστες οσμές μέχρι κάτω, οι έφηβοι έφραξαν καλά τις πόρτες του σπιτιού. Σύμφωνα με την αστυνομία, το κορίτσι έχει ομολογήσει το φρικιαστικό έγκλημα ενώ ο φίλος της δεν έχει πει κουβέντα.

gr1

«Ομολόγησε μετά τον φόνο ότι έστελνε μηνύματα σε μέλη της οικογένειας γιατί ανησυχούσαν για τους παππούδες, παριστάνοντας ότι ήταν εκείνοι», κατέθεσε ο ντετέκτιβ Dave Brucz στο δικαστήριο.

Η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα στις 8 Απριλίου μετά από μια κλήση για επίθεση στο σπίτι. Οι Rider και Bjorge επιτέθηκαν στην αδερφή του νεαρού και τον φίλο της με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ. Η αδερφή του 19χρονου κατάφερε να ξεφύγει και να καλέσει την αστυνομία.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι, βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα. Οι δύο έφηβοι είχαν φύγει από το σπίτι, αλλά εντοπίστηκαν αργότερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χρησιμοποίησαν ένα σίδερο ελαστικών, σφυρί, ρόπαλο του μπέιζμπολ και μαχαίρια κρεοπωλείου για να κόψουν τους λαιμούς του ηλικιωμένου ζευγαριού.

«Ο Johnny άρχισε να επιτίθεται στη γιαγιά. Η Bjorge ήταν σε υπερδιέγερση όταν έσυρε τη γιαγιά της στην κρεβατοκάμαρα», ανέφερε ο Brucz.

Οι δύο νεαροί έφτασαν στο σημείο να δολοφονήσουν τους παππούδες γιατί «αρκετά τους ανέχτηκαν», ανέφεραν οι αρχές. Σχεδίαζαν επίσης να δολοφονήσουν τη μητέρα του κοριτσιού αλλά και μέλη της οικογένειας του αγοριού.