Ένα ζευγάρι Δυτικών στην Ταϊλάνδη αναγκάστηκε να παραδοθεί στις αρχές, αφότου κυκλοφόρησε ένα βίντεο που τους έδειχνε να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις σε δημόσιο χώρο.

Η αστυνομία έδωσε συνέντευξη Τύπου, ονοματίζοντας τους δύο που αναζητούνταν: πρόκειται για την 21χρονη Nadine από τις ΗΠΑ, φοιτήτρια σε πρόγραμμα ανταλλαγής και τον 24χρονο Sullivan από την Ιρλανδία, τουρίστα στην Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να διεξάγει έρευνα και να αναζητήσει τους δύο νεαρούς, εξαιτίας της δημόσιας οργής που ξέσπασε και τη δημοσίευση του επίμαχου βίντεο που δείχνει την 21χρονη να κάνει στοματικό έρωτα στον Ιρλανδό, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι βρίσκονται σε δημόσιο χώρο.

Το βίντεο μετέδωσε και το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο TV channel Pattaya One, λαμβάνοντας πολλές αντιδράσεις από εξοργισμένους με το συμβάν Ταϊλανδούς.

Έτσι η αστυνομία προχώρησε στη συνέντευξη Τύπου.

Τελικά, οι δύο νεαροί «παραδόθηκαν» και πλήρωσαν ο καθένας πρόστιμο 2,000 baht (ήτοι γύρω στα 50 ευρώ). Επιπλέον οι αρχές τους ανάγκασαν να υποκλιθούν μπροστά στις κάμερες, δείχνοντας έτσι το δέοντα σεβασμό και τη μετάνοιά τους.

trouble2 trouble1