Όσο κι αν αγαπάμε τα κομψά και καθαρά nude μανικιούρ, αυτή την άνοιξη αποχαιρετούμε τα σχέδια που κάνουμε ξανά και ξανά, και δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο. Ή… όχι και τόσο καινούργιο; Ψάχνοντας για νέα σχέδια, διαπιστώσαμε πως κάποια «ξεπερασμένα» στιλ του παρελθόντος έχουν επιστρέψει ανανεωμένα. Και μας αρέσουν πολύ.

Φαίνεται ότι οι τάσεις στα νύχια από τις δεκαετίες του ’90 και του ’00 έχουν επανέλθει δυναμικά και καλύτερες από ποτέ. Από τα press-on nails μέχρι τα μεταλλιζέ βερνίκια, τα παρακάτω nail arts έχουν εκσυγχρονιστεί και αξίζει να τους δώσετε (ξανά) μια ευκαιρία.

1. Press-On Nails

Οι celebrities προτιμούν τελευταία τα κοντά νύχια, αλλά καμία δεν μπορεί να πει όχι στα κλασικά και αγαπημένα μακριά και αμυγδαλωτά νύχια. Για να κάνετε εύκολα την εναλλαγή ανάμεσα σε κοντά και μακριά νύχια, ακολουθήστε την τάση των press-on nails. Εφαρμόζονται εύκολα, αφαιρούνται με προσοχή και δίνουν κορυφαίο αποτέλεσμα. Και το σημαντικότερο; Δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού στη μανικιουρίστ σας. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να τα εφαρμόσετε και να τα αφαιρέσετε μόνες σας και από την άνεση του σπιτιού σας.

2. Γαλλικό μανικιούρ

Θυμάστε όταν το γαλλικό μανικιούρ απορρίπτονταν ως «ξεπερασμένο»; Ξεχάστε το. Η τάση έχει κάνει δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια, και θα την βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα. Το γαλλικό μανικιούρ γνώρισε νέα έκρηξη της δημοτικότητάς του, όταν η «ήσυχη πολυτέλεια» έγινε η αγαπημένη αισθητική των κοριτσιών στο TikTok, καθώς το συγκεκριμένο σχέδιο δίνει αυτό το μίνιμαλ, καθαρό φινίρισμα που όλες αγαπάμε.

3. Τετράγωνο σχήμα

Μήπως βλέπετε τα τετράγωνα νύχια παντού αυτή τη στιγμή; Σιγά-σιγά, όλο και περισσότερες φαίνεται να προτιμούν το συγκεκριμένο καθαρό σχέδιο. Το τετράγωνο σχήμα ήταν στη μόδα τη δεκαετία του ’80 και ταιριάζει τέλεια σε κοντά νύχια.

4. Animal print σχέδια

Το animal print επέστρεψε στο styling, και το φοράμε από τα ρούχα μας μέχρι και τα νύχια μας. Υπάρχουν πολλοί και διασκεδαστικοί τρόποι για να δοκιμάσετε ένα μανικιούρ με animal print. Αφήνουμε στη φαντασία και τη διάθεσή σας το ποιο animal print θα προτιμήσετε.

5. Metallics

Αυτό δεν θα αρέσει σε όλες, αλλά μαζί με όλα τα άλλα σχέδια, επέστρεψαν και τα μεταλλικά βερνίκια. Σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε στο Instagram, τα συγκεκριμένα βερνίκια επιστρέφουν δυναμικά το 2024, με τα λαμπερά και γυαλιστερά φινιρίσματα να εκπέμπουν ’90s vibes.