Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τα Press-on Nails, τα ψεύτικα νύχια που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε όμορφα μανικιούρ με ελάχιστη προσπάθεια. Αν στο μυαλό σας έρχονται τα παλιά ψεύτικα νύχια που ξεκολλούσαν στην πρώτη κίνηση, τότε κάνετε λάθος. Τα σύγχρονα Press-on Nails έχουν φυσικό αποτέλεσμα και είναι απίστευτα εύκολα στην εφαρμογή τους, ενώ είναι φιλικά τόσο προς το περιβάλλον όσο και στην τσέπη σας, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές.

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε άπειρα σχέδια. Από φυσικά-nude, διάφανα ή με γαλλικό μανικιούρ μέχρι γυαλιστερά με κρύσταλλα και περίπλοκα nail arts. Μπορείτε ακόμη να βρείτε Press-on Nails με εφέ τζελ, μονόχρωμα ή με διακοσμητικά.

Όσον αφορά το σχήμα τους, τα σχέδια είναι και εδώ ατελείωτα: Κοντά και φυσικά, μακριά και σε σχήμα στιλέτο, αμυγδαλωτά ή τετράγωνα.

Τι είναι τα Press-On Nails

Τα Press-on Nails είναι ψεύτικα νύχια που κολλάνε άψογα στα φυσικά νύχια, μεταμορφώνοντας τα χέρια σας. Είναι σχεδιασμένα να κολλούν στα νύχια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, τα πιο πρόσφατα Press-on Nails μιμούνται άριστα το τζελ ή το ημιμόνιμο μανικιούρ.

Τα ψεύτικα νύχια μπορούν να εφαρμοστούν με ειδική κόλλα νυχιών η οποία πωλείται μαζί με τα σετ, ή με ειδικές αυτοκόλλητες μεμβράνες που εφαρμόζονται στο πάνω μέρος των φυσικών σας νυχιών.

Πώς να εφαρμόσετε τα Press-On Nails

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και γρήγορη. Αρχικά, είναι απαραίτητο να πλύνετε καλά τα χέρια σας και στη συνέχεια να λιμάρετε ελαφρά τα νύχια σας με λίμα ή buffer, τόσο στις άκρες όσο και στο πάνω μέρος τους.

Είναι απαραίτητο να σπρώξετε προς τα πίσω τα πετσάκια – τα οποία, υπενθυμίζουμε, δεν πρέπει ποτέ να κόβονται. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κόλλας και μετά προχωρήστε στην εφαρμογή των νυχιών. Για καλύτερα αποτελέσματα, πιέστε τα ψεύτικα νύχια στα φυσικά σας νύχια για 20-30 δευτερόλεπτα (εξ ου και η ονομασία «Press-On Nails»).

Αφού επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία σε όλα τα νύχια, το μανικιούρ θα έχει ολοκληρωθεί και μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε κάθε είδους δραστηριότητα.

Όσο τα φοράτε, το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι το πολύ ζεστό νερό γιατί η κόλλα θα χαλαρώσει πρόωρα. Επιπλέον, αποφύγετε την επαφή με προϊόντα καθαρισμού, αλλά και προϊόντα με ασετόν. Τα ψεύτικα νύχια μπορούν να παραμείνουν κολλημένα στα φυσικά σας νύχια έως και μία εβδομάδα ή δέκα ημέρες.

Πώς να αφαιρέσετε τα Press-On Nails

Η αφαίρεσή τους είναι πολύ εύκολη. Αφού ανασηκώσετε ελαφρώς την άκρη από το νύχι στο μπροστινό μέρος με ένα λεπτό ξυλάκι ειδικό για τα νύχια -που επίσης περιλαμβάνεται στο σετ των νυχιών-, είναι απαραίτητο να μουλιάσετε τα νύχια για λίγα λεπτά σε ένα μπολ με ζεστό νερό. Με αυτόν τον τρόπο, η κόλλα θα διαλυθεί και θα μπορέσετε να αφαιρέσετε εύκολα τα Press-On Nails. Στη συνέχεια, καθαρίστε τα και αποθηκεύστε τα μέχρι την επόμενη χρήση.

Τι να αγοράσετε

Όπως είπαμε, οι επιλογές στην αγορά είναι πάρα πολλές για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο γούστο σας. Εμείς ξεχωρίσαμε δύο κλασικά σχέδια που μπορείτε να τα έχετε ως backup ανά πάσα στιγμή.

OPI xPRESS/ON – Throw Me a Kiss Press On Nails Gel-Like Salon Manicure €18,95

OPI xPRESS/ON – Malaga Wine Press On Nails Gel-Like Salon Manicure €18,95

Πηγή: Grazia Magazine