O Tom Bachik είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος nail artist στον πλανήτη και επιμελείται τα μανικιούρ των μεγαλύτερων A-class celebrities του Hollywood. Aνάμεσα στις επώνυμες πελάτισσές του είναι η Jeniffer Lopez, η Camilla Cabello, η Selena Gomez, η Charlize Theron και η Margot Robbie.

Ειδικά με τη Selena Gomez, ο nail expert έχει μια πολύ στενή συνεργασία και επιμελείται τις περισσότερες από τις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ βρίσκεται πίσω και από τα nail looks της στο κόκκινο χαλί. To Instagram του είναι γεμάτο από μανικιούρ της τραγουδίστριας τα οποία είναι στην κυριολεξία το ένα καλύτερο από το άλλο.

Σε ένα από αυτά, η Selena Gomez και ο nail guru έδειξαν την μεγαλύτερη τάση αυτής της σεζόν, η οποία έχει έρθει με bold διάθεση για να βάψει τη φετινή άνοιξη και δεν είναι άλλη από τα νύχια σε κίτρινο χρώμα, σε όποια απόχρωση ταιριάζει στο στιλ αλλά και στο χρώμα της επιδερμίδας κάθε γυναίκας.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα μανικιούρ με μακριά τεχνητά νύχια από υλικό τζελ σε απαλό κίτρινο χρώμα, πιο συγκεκριμένα σε butter απόχρωση, και ελαφρώς οβάλ σχήμα. Aν θέλετε λοιπόν να υιοθετήσετε το κίτρινο μανικιούρ, αλλά τα έντονα χρώματα δεν είναι τα αγαπημένα σας, η απόχρωση του βουτύρου αποτελεί μια ιδανική εναλλακτική.

Μερικά από τα ωραιότερα μανικιούρ που έχει κάνει ο Tom Bachik στη Selena Gomez

H τραγουδίστρια και επιχειρηματίας μόνο μέσα στο 2024 έχει πειραματιστεί πολύ με το χρώμα αλλά και με το σχήμα των νυχιών της. Βλέπουμε πολλές έντονες αποχρώσεις, αλλά και διαφορετικά μήκη και σχήματα. Δεν φοβάται τις αλλαγές και τολμά να παίξει με τις τάσεις κάνοντάς τις δικές της.