Baby pink, baby blue, το χρώμα της λεβάντας… Οι παστέλ αποχρώσεις είναι υπέροχες και χαρίζουν ρομαντικές νότες στην καθημερινότητά μας. Είτε φοράμε κάποιο παστέλ ρούχο είτε βλέπουμε στον δρόμο μια γυναίκα να το υποστηρίζει, πάντα μας φτιάχνει τη διάθεση και τραβά το βλέμμα μας.

Επειδή η άνοιξη είναι η κατάλληλη περίοδος να χαρείτε τα παστέλ χρώματα, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα ρούχα σε αυτούς τους τόνους. Όπως ήδη γνωρίζετε, το ανοιχτό ροζ και μπλε είναι τα κορυφαία παστέλ χρώματα, ωστόσο σκεφτείτε να εντάξετε και δύο νέα: Το χρώμα της λεβάντας και το buttery yellow. Διαβάστε παρακάτω!

Baby pink

Οι απαλές αποχρώσεις του ροζ είναι 100% ανοιξιάτικες. Το baby pink ταιριάζει υπέροχα με όλα τα παστέλ χρώματα, αλλά δένει καταπληκτικά και με το κόκκινο. Ένας από τους αναπάντεχους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε, είναι να το φορέσετε μαζί με χακί, ενώ αν θέλετε κάτι έντονο, μην φοβηθείτε να το ταιριάξετε με φούξια!

Baby pink φόρεμα

Φόρεμα Guess 109,90€

Baby pink σακάκι

Σακάκι Guess 139,90€

Baby blue

Το ανοιχτό μπλε δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου. Ίσως ήδη έχετε στην ντουλάπα σας κομμάτια σε αυτούς τους τόνους (παραδείγματος χάρη, κάποιο ανοιχτόχρωμο τζιν). Για να ανεβείτε level στο styling, συνδυάστε τα baby blue κομμάτια σας με κεραμιδί, μπεζ, φούξια ή ματζέντα.

Baby blue πουκάμισο

Βαμβακερό πουκάμισο United Colors of Benetton 59,90€

Baby blue μπουφάν – γιλέκο

Tommy Hilfiger Γιλέκο 179€

Το χρώμα της λεβάντας

Δεν είναι απλώς μοβ. Είναι το χρώμα που σας θυμίζει τις ανθισμένες λεβάντες και τη μυρωδιά τους. Το χρώμα της λεβάντας είναι γλυκό, ρομαντικό και συνδυάζεται εξαιρετικά με μπλε, χακί και όλες τις αποχρώσεις του ροζ.

Tζιν στο χρώμα της λεβάντας

Florence by Mils Wide leg Τζιν «Iris» 69,90€

Φόρεμα στο χρώμα της λεβάντας

Swing φόρεμα 149€

Buttery yellow

Ενώ τα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε στις κίτρινες αποχρώσεις να κυριαρχεί το λεμονί, φέτος βλέπουμε πως το χρώμα του βουτύρου είναι μια από τις top παστέλ αποχρώσεις της σεζόν. Όλο και περισσότεροι μιλούν για το κίτρινο του βουτύρου, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να υιοθετήσετε πρώτες το trend. Συνδυάστε το με μπεζ, χρυσά αξεσουάρ, ή και ανοιχτό μπλε.

Buttery yellow πουκάμισο

H&M Studio Πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή από σύμμεικτο μετάξι 179€

Buttery yellow φόρεμα

Zara Κοντό φόρεμα με ζώνη 29,95€