Το θέμα της χρήσης του μακιγιάζ χωρίζει τους ανθρώπους συνήθως σε δύο στρατόπεδα, με εκείνους που προτιμούν την φυσική ομορφιά και σε εκείνους που θεωρούν καλύτερη την εκάστοτε αισθητική παρέμβαση. Μια influencer ομορφιάς λοιπόν από την Βρετανία, έκανε ένα σχετικό «πείραμα» στο TikTok και άφησε άναυδους τους ακολούθους της.

Σύμφωνα με την the-sun.com, η Tatty Lomas ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο πόζαρε με ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ, με μακριά ίσια μαλλιά και με ασημένια κοσμήματα. Τα σχόλια έπεσαν «βροχή», με πολλούς χρήστες να εκθειάζουν την ομορφιά της, ενώ άλλοι ζητούσαν συμβουλές ομορφιάς.

Παρόλα αυτά, η ίδια είχε γράψει ότι «με ένα σκούπισμα όλα θα εξαφανιστούν» και πράγματι μετά από λίγο, άφησε άναυδους τους πάντες.

«Είναι πραγματικά η περίπτωση “με εξαπάτησαν”», έγραψαν ορισμένοι χρήστες στο προφίλ της influencer με τα 5,7 εκατομμύρια likes, καθώς στη συνέχεια εμφανίστηκε μια άλλη εκδοχή του εαυτού της. Αυτή την φορά πόζαρε τελείως άβαφη, με ελαφρώς πρησμένα μάτια και με αχτένιστα μαλλιά.

Μακιγιάζ, φυσική ομορφιά ή απλά «μια ιδέα»;

Αμέσως στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις ξέσπασε ένας «πόλεμος», καθώς οι πρώτοι σχολιαστές ανέφεραν χιουμοριστικά ότι έπεσαν «θύματα εξαπάτησης» και ότι «τούς την έφερε». Παρόλα αυτά, δεν άργησε να ξεκινήσει μια συζήτηση, για το εάν είναι καλύτερη η χρήση του μακιγιάζ ή η φυσική ομορφιά, χωρίς κάποιο καλλωπισμό.

Η Tatty Lomas μακιγιαρισμένη

«Αυτοί είμαστε όλοι μας. Εξακολουθείς να φαίνεσαι χαριτωμένη», σημείωσε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημείωσε ότι «είναι η πραγματικότητα που χρειάζομαι». «Λοιπόν, αυτό είναι το νόημα του μακιγιάζ», έγραψε ένα άλλο άτομο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε ότι «είσαι όμορφη, Tatty. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά οι σωστές γωνίες και η σωστή χρήση του φωτισμού».

Όμως, ορισμένοι σημείωσαν ότι η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί «απόδειξη για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εξαπατήσει το μακιγιάζ» και ότι σε κάθε περίπτωση «προτιμούν την φυσική ομορφιά».

Η Tatty Lomas αμακιγιάριστη

Βέβαια, υπήρξαν και ορισμένοι που ανέφεραν ότι είναι προσωπική επιλογή του καθενός, ώστε να επιλέξει τι θα κάνει με τον εαυτό του, ενώ άλλοι χαρακτήρισαν ως «εμμονική ιδέα» το δίλημμα εάν ο άνθρωπος χρειάζεται το μακιγιάζ ή όχι στην ζωή του.

Μέχρι στιγμής τα σχόλια είναι υποστηρικτικά και υπέρ της influencer, όμως δεν λείπουν εκείνοι που θεωρούν ότι το μαγικιάζ είναι η «λύση», είτε εκείνοι που θεωρούν ότι είναι ένας «τρόπος εξαπάτησης».