Ο πειραματισμός με το κούρεμα ή το χρώμα των μαλλιών πάντα αποτελεί μια καλή διέξοδο για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι καλύτερες μέρες και πιο καλοκαιρινές, μάλιστα, βρίσκονται προ των πυλών. Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα, ωστόσο, στο τι θέλετε να κάνετε στα μαλλιά σας, πάρτε μερικές ιδέες με τις πιο καυτές τάσεις της εποχής.

Αφέλειες

Όλο και περισσότερες είναι οι γυναίκες που ναι μεν θέλουν να πειραματιστούν με τα μαλλιά τους, αλλά δεν θέλουν να χάσουν καθόλου από το μήκος τους. Μια καλή επιλογή, αν ανήκετε κι εσείς στην συγκεκριμένη κατηγορία, είναι οι αφέλειες. Σε διάφορα ύφη και μήκη, πιο αυστηρές, χαλαρές ή ατημέλητες, αγκαλιάζουν το πρόσωπο και αναδεικνύουν τα όμορφα χαρακτηριστικά σας.

Καρέ Bob

Αν μία τάση ήρθε για να μείνει από τα παλιά αυτή σίγουρα είναι το καρέ bob κούρεμα. Συνεχίζει να αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή για τις γυναίκες όχι μόνο γιατί φαίνεται καταπληκτικό σαν χτένισμα, ιδανικά αν η υφή των μαλλιών σας είναι τέλεια, αλλά επειδή, ταυτόχρονα, είναι και μια αρκετά πρακτική επιλογή.

Πολύ κοντά και πολύχρωμα

Ποια αλλαγή είναι πιο δραστική και αναζωογονητική από ένα πολύ κοντό μήκος μαλλιών βαμμένο σε μια έντονη απόχρωση; Σίγουρα καμία. Πρόκειται για μια επιλογή που αδιαμφισβήτητα απευθύνεται στις πιο τολμηρές και σε εκείνες που θέλουν να αλλάξουν ριζικά την εμφάνισή τους.

Πιασμένα μισά

Πολλές είναι εκείνες οι γυναίκες που μέσα από τη νοσταλγία, όπως η παρακολούθηση δημοφιλών σειρών των ΄90s, κατάφεραν να ξεπεράσουν την πανδημία. Εκτός από τις σειρές της εποχής, οι τάσεις της ομορφιάς της συγκεκριμένης δεκαετίας κάνουν δυναμικό comeback με τα μαλλιά πιασμένα μισά σε μία αλογοουρά να κερδίζουν όλο και περισσότερο το γυναικείο κοινό, celebrities και μη.