Τα όμορφα, περιποιημένα και βαμμένα νύχια ολοκληρώνουν την εικόνα μιας γυναίκας που ξέρει να φροντίζει και να περιποιείται τον εαυτό της. Ωστόσο το συνεχές βάψιμο και ειδικά με σκούρα χρώματα, μπορεί να κάνει τα νύχια σας κίτρινα. Η καλύτερη λύση να τα αφήσετε να αναπνεύσουν για μερικές μέρες και σιγά σιγά θα επανέλθουν στο φυσιολογικό τους χρώμα.

Πέρα όμως από αυτό το απλό tip υπάρχουν και μερικοί ακόμα τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα άσχημα κίτρινα νύχια.

Ένας πολύ απλός τρόπος είναι δημιουργώντας μια μάσκα με βάση το οξυζενέ, την οποία θα βάλετε στα νύχια σας και θα την αφήσετε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια θα την ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε μια πάστα από 1 κουταλιά της σούπας οξυζενέ και 2 1/4 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα. Βάλτε λοιπόν τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε μια διάφανη βάση με βιταμίνες και να κάνετε μια πολύ απλή θεραπεία με αυτή. Την πρώτη μέρα περάστε ένα στρώμα βάσης στα νύχια σας. Τη δεύτερη μέρα περάστε ένα δεύτερο στρώμα πάνω στο πρώτο. Την τρίτη μέρα ξαναβάλτε πάνω στα δύο προηγούμενα άλλο ένα στρώμα και κάντε το ίδιο και την τέταρτη μέρα. Την πέμπτη μέρα ξεβάψτε τα νύχια σας και επαναλάβετε το 4ημερο πρόγραμμα που προαναφέραμε. Μπορείτε να το επαναλάβετε όσες φορές θέλετε προκειμένου να λύσετε το εν λόγω πρόβλημα και να δώσετε και πάλι στα νύχια σας το φυσιολογικό τους χρώμα.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr