Πρέπει πρώτα να αλευρώσετε τα κεφτεδάκια και στη συνέχεια να τα ρίξετε σε καυτό λάδι.

Υλικά:

– 800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

– 8 φέτες του τοστ

– 2 κουτ. σούπας κάπαρη

– 1 κρεμμύδι ξερό

– 1 κουτ. σούπας δυόσμο

– 1 κουτ. γλυκού ρίγανη

– 2 φλυτζάνια αλεύρι

– 2 λεμόνια

– Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Μουσκεύετε το ψωμί στο νερό και όταν μαλακώσει το στραγγίζετε. Στραγγίζετε την κάπαρη, την ξεπλένετε και την ψιλοκόβετε ενώ ψιλοκόβετε και το κρεμμύδι. Ζυμώνετε καλά και αλατοπιπερώνετε το μείγμα σε ένα μπολ: τον κιμά, την μουσκεμένη ψίχα, την κάππαρη, το κρεμμύδι, το δυόσμο και τη ρίγανη. Πλάθετε τους κεφτέδες τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε.

Πηγή: myworld.gr