Ενώ το «less is more» στις μέρες μας αποτελεί τάση όσον αφορά την ομορφιά, η Τζένιφερ Λόπεζ ακολουθεί μια πιο πολυτελή προσέγγιση στο μανικιούρ της που προτείνει η Emilie Sanscartier, nail artist και ιδρύτρια της cult μάρκας Gelcare. «Ενισχύστε τα φυσικά νύχια, δίνοντάς τους μια υγιή και λαμπερή εμφάνιση με μια διακριτική λαμπερή απόχρωση».

Σύμφωνα με τη Vogue India, όχι μόνο εκείνη, αλλά και διεθνή brands ομορφιάς όπως η Chanel ποντάρουν στα κοντά γαλακτώδη νύχια για το 2024.

Ακολουθώντας τα χνάρια των 6 εκδοχών του γαλλικού μανικιούρ που αγάπησε η Λατίνα σταρ, ο αγαπημένος της nail artist αναδημιουργεί μία από τις λατρεμένες επιλογές της: τα lip gloss nails. Η νέα εκδοχή του γαλλικού ενσωματώνει ενσωματώνει ένα ανεπαίσθητο glitter, σαν και αυτό του lip gloss, που δίνει διακριτική και πολυτελή λάμψη στα άκρα όποιας το επιλέξει.

Ο διάσημος μανικιουρίστας Tom Bachik, ο οποίος δημιούργησε την τάση την ονόμασε, «New Years Celestial Shimmer Nude». Παρακάτω, θα δείτε τι κάνει το συγκεκριμένο nail art να ξεχωρίζει από τους προκατόχους του.

Σχήμα: Μανικιούρ μπαλαρίνα

Το μανικιούρ μπαλαρίνα ήταν ο πρωταγωνιστής στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2023. Πήρε το όνομά του από το σχήμα των παραδοσιακών πουέντ που φορούν οι μπαλαρίνες στα μόδια τους-ευθεία στις άκρες και οβάλ στα πλάγια. Είναι ένα μανικιούρ που «ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του old money. Είναι τόσο πολυτελές όσο και διακριτικό», εξηγεί η Lara Royo, Brand Manager στη Mavala.

Χρώμα: Διάφανο με πολύ διακριτική λάμψη

Το κλειδί σε αυτή την τάση των νυχιών είναι να «επιλέγετε ένα πολύ φυσικό και λαμπερό χρώμα νυχιών, καθώς και να φροντίζετε τα πετσάκια και τα χέρια, ώστε να φαίνονται πάντα τέλεια».

Η φυσική γυαλάδα των νυχιών παραμένει ανέπαφη και φαίνονται περιποιημένα -κάτι που αποτελεί το κυρίαρχο χαρακτηριστικό αυτής της τάσης. Αλλά το γυαλιστερό βερνίκι δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς μέχρι να το πλησιάσει από κοντά αρκετά, γι’ αυτό και αυτό το σχέδιο νυχιών δεν είναι τόσο κουραστικό όσο τα πιο φανταχτερά αντίστοιχα.